tisdag 14 februari 2012

Glad Alla Hjärtans Dag!!

I dag kommer min vän Emma hit :) Vi ska fika och mysa hela eftermiddagen och sen ska jag på stickcafé i kväll. Har haft Alla-Hjärtans-Dag-Mys med familjen nu på frukosten med lite paket och levande ljus och tänkte fortsätta med en Alla-hjärtans-dag-lunch i samma mys-stämning med lite extra ljus, hjärtan och pussar, och mat lagat med kärlek :)

Armbandet ni ser på bilden fick Emma av mig i julklapp och är den sista hemmagjorda julklappen jag har att visa, annars håller jag på med hundra projekt samtidigt, och inget verkar bli färdigt, hmm får nog försöka göra en sak i taget tror jag :)

Hoppas ni får en kärleksfull dag! 
Alla-Hjärtans-Dag-KRAM  

lördag 4 februari 2012

Så att lillasyster håller sig varm :)

Detta var vad lillasyster fick i julklapp, det är en mössa och en krage. Mössan sitter ganska löst, tänkte att man skulle kunna ha den även om man har fixat håret, och kragen sitter som en stor polokrage, alltså inte så löst men inte för hårt heller :)

Hoppas ni har en bra helg, här är det snorfest!
KRAM

onsdag 1 februari 2012

Tofflor till mormor


Min mormor fick ett par tofflor i julklapp, dem är mörkblå och virkade i dubbelt garn. Kommer tyvärr inte ihåg vart jag hittade mönstret, det var på en blogg och jag klottrade ner det lite snabbt på ett papper då jag för tillfället inte hade tillgång till någon skrivare. Jag la till en vågig kant och lite spetsband.

Nu blir det mycket strumpor, har gjort ett par till svärfar i samma garn som jag virkade innan jul, Järbo´s Raggi, fast dom här blev blåmelerade i stället. Och jag på med två par till, och sen har jag faktiskt kommit väldigt långt på min långa tröja! :)

Så nu ska det stickas lite medan Elin sover :)
KRAM