söndag 22 december 2013

God Jul!


Nu är granen klädd :D salen är redo för julaftonsmys!! Men först ska vi ha lillajulafton i morgonkväll hos mamma och pappa, lillebror kommer hem så i år är vi heela familjen :D jiippiiiieeeehooooo!! Ska bli så mysigt!!! Först ska barnen ta ett julbad i mormor och morfars stora badkar, sen har lillasyster lovat julpysselstund innan det blir skinkmacka och julklappsöppning. På själva julafton ska vi hem till min mormor och morfar på dagen, sen firar vi hos oss i salen på kvällen med Fredriks familj. Tänk att julen är här nu! Det är inte bara barnen som skuttar runt och sjunger julsånger här hos oss, utan här skuttar mamman oxå med lilla bebben på armen :) 
Vill önska er alla fina en riktigt god jul! 
Många julkramar!!


Ps. Ville bara berätta att lilla Elsa log för första gången i dag, trodde först att det var en slump, men sen log hon igen från ena örat till andra! Kan säga att mammahjärtat svämmade över en aning! Lyckades såklart inte att fånga det på bild utan visar en annan, lilla fröken är såå lik sin pappa!

måndag 9 december 2013

Sticka med liten


Jo visst! Nog har stickningen kommit fram igen efter någon veckas paus :D just nu har Elsa knoppat in på min mage, och kan man lyckas få båda händerna fria så går det ju faktiskt att sticka och sniffa på en sovande bebis samtidigt :) kan man ha det bättre?! :D

Tack för alla grattishälsningar! Kramar tillbaka till er! 

söndag 8 december 2013

Redan andra advent!


Hej hej :) då har vi snart varit hemma i en vecka och lilla Elsa är 9dagar gammal i dag. Sista veckan som gravid och fram tills nu så har jag inte haft lust att sticka alls, men i går satt jag och tittade runt på alla bloggar och blev lite sugen, så vem vet, kanske kommer stickningen fram snart :D. Lilla pluttan har redan börjat sova lite längre stunder i vagnen, så kanske att man kan få till lite sticktid :)

Ville bara önska alla en glad andra advent med en liten bild på vår lilla pepparkaksgumma :) 
Hoppas ni njuter av denna mysiga tid! Det går ju så fort, här struntar vi lite i julstädningen och sattsar på det som är kul som att rota runt i julkartongerna och slå in paket, hoppas på att få till lite knäck för det älskar jag ( det är ju egentligen inte så kul att göra, men gud så gott ) !

Kramen



tisdag 3 december 2013

Äntligen!


Nu är vi äntligen hemma! Och vi har nog alla lite svårt att  förstå att hon är här! Nathalie går med henne i vagnen fram och tillbaka och säger "tänk att vår bebis äntligen är här nu" :) 

Tänk att vara så efterlängtad, vårt fönster på BB var fullt med blommor och nallar och alla barnmorskor började med att säga oj när dom kom in :) 

Kram