lördag 19 mars 2011

Tack för alla tips!


Vilken förbättring det blev! Tack för alla tips, det gav verkligen ny inspiration och jag tycker att det blev såå mycket bättre! hade en sån klar bild av hur den skulle se ut när jag började med figurerna, men när jag skulle göra den klar så tog fantasin bara slut. Men tack vare er så kom den tillbaka! Och det visade sig att det var ganska så jobbigt att ha dem så som jag hade hängt dem förut, för Nathalie har provkört vagnen med sin docka i, och då trasslade dem bara ihop sig med varandra. Men det gör dom inte längre :) Nu gungar dom som dom ska! Och jag har lagt i bjällror i biet och nyckelpigan, så dom måste ju kunna gunga när man gungar vagnen :)

Kram på er alla!

fredag 18 mars 2011

Någon som har lite tips??

Ja jag vet, ännu fler bebisgrejer! Men nu tror jag nästan att det här är den sista, om den lilla inte bestämmer sig för att stanna i magen ännu längre förstås! Men den kan helst få komma ut NU! Har länge trott att det här är sista projektet, nu hinner jag nog inte mer innan det är dags.. men det blir bara fler och fler projekt! Och nu längtar jag sååå efter att få ligga och nosa på en liten bebis!!! Jag bara längtar efter förlossningen även om jag vet att man bara vill dö för att det gör så j*vla ont, jag är så redo man kan bli!!!

Ja nu var det inte riktigt det jag skulle skriva... hihi... utan jag ville ha lite hjälp, som ni kanske ser på bilden så har liggvagnen fått flytta ner från vinden (den står färdigbäddad, och man längtar ju inte mindre direkt när man går förbi och tittar ner i den tusentals gånger om dan!) Och i den har jag och Nathalie hängt lite små figurer som jag har virkat, tänkte göra som en mobil, men nu vet jag inte hur dom ska hänga!? Borde dom hänga på rad som en vanlig vagnsmobil istället?? Eller vad tycker ni, är det någon som har lite bra tips??

KRAMAR

Babymobil

Den här har även den varit klar ett tag, men nu fick jag äntligen den på bild :) Det var inte helt lätt då den inte riktigt ville hänga helt stilla... jag har inte velat lagt ut den på bloggen då jag har härmats lite :) Men bestämde mig för att göra det ändå, har sett fler än en varianter på den, så då tyckte jag inte att det gjorde så mycket... Jag har fått inspirationen till den härifrån.
Jag har kommit på ett eget mönster och använde mitt fågelmönster som jag tidigare har lagt ut.


tisdag 15 mars 2011

Hello Kitty!

Ja nu har även jag virkat en hello kitty :) Det verkar som om de flesta som håller på med att virka figurer har virkat en, så nu har även jag följt trenden! Den här är på väg med posten till en liten tjej som fyllt år, och jag hoppas att hon blir glad! 

Annars så har det blivit en hel del stickat den senaste tiden, har bara varit väldigt dålig på att fota alla projekt, men jag ska försöka att få ut dem på bloggen snart :)
Jag kan ju avslöja att det är dockkläder som stickas för tillfället :)

KRAM