tisdag 24 februari 2015

Lilla bus!Hej hej!

Jag heter Elsa och jag tycker att det var alldeles för länge sen jag fick vara med här på bloggen ;)
Som ni ser så tycker jag om att klättra och mamma har inte riktigt förstått att det inte spelar någon roll om man flyttar stolar och annat man kan ha till hjälp för att komma dit man ska, för det är ju bara att flytta tillbaka! Det är ju så mycket roligare att leka på bord, i fönstret, på skrivbordet i soffan, ja allt som är en bit från marken. Sen är det ju så kul att klättra upp, ner, upp, ner och upp igen :) man måste ju träna lite! Annars leker jag med det mesta, och roar mig bra själv ( även om mamma måste lyfta ner mig när hon tycker att jag hamnat liiite långt upp från marken) . 
Sen tycker jag mycket om att kramas och pussas, och kan faktiskt ligga still och mysa med mamma i sängen på morgonen :)Storasysters innebandyklubba lånar jag gärna till pappas stora förtjusning ;)
Och om ni undrar varför jag pekar på de  flesta bilderna, så är det för att jag helst vill kolla hur bilden blev med en gång! Mamma har lite problem att hinna fota innan jag får syn på kameran!Prinsessklänningar har jag kommit på är ganska fina, och storasyster brukar hjälpa mig att göra mig fin, sen dansar jag tills jag blir alldeles yr :D
Sen ser ni ju vad jag är duktig och hjälper till med att duka bordet ;)


Jag tycker mycket om mina systrar och i gör mycket kul ihop!


Här har vi släpat in utepoolen, det är ju lite kallt ute nu, och vem har sagt att man inte kan ha den inne! ;) och där har ni pekfingret igen! Hihi :)


Mina två systrar kan verka ganska lugna, men egentligen så är dom precis lika busiga som jag!
Ni får klicka på bilderna så blir dom större, ifall ni inte kan se hela.

Kram kram2 kommentarer:

  1. Ha, ha! :)) Full rulle!! / Kram från mig till Er alla! anita

    SvaraRadera
  2. Men hallå! Hur fort växer de egentligen? Du vet väl att man inte ska ge dem för kraftigt foder? =) Ursöta är de i alla fall era prinsessor.
    /kram

    SvaraRadera