tisdag 18 augusti 2015

Stickat lite :)


    


Nej men har ni sett på maken! Ett färdigstickat projekt!! :D
En perfekt enkel stickning som inte kräver så mycket, utan som bara finns där mellan tecknande, städande, mat, fika, trädgård och annat fix t.ex. med små busar :) 
Och faktiskt så är det så att jag har en till färdig enkelstickad sjal som det snart kommer bilder på! På sommaren då det alltid är så mycket som händer och som ska göras (konstigt det där, alla längtar till sommarn då man ska ta det lugnt och bara va, men när sommaren väl är här så springer allt på och det är något hela tiden! Eller kanske det inte är så för alla, men för mig känns alltid sommarn lite fullspäckad) men jag tycker att en enkel stickning som den ovan är perfekt på sommaren! Bara att plocka fram och bara låta stickorna gå :)

Men snart är hösten här! För mig så är det då lugnet lägger sig, man får rutiner och man kan få krypa upp i soffan med stickningen, inga rabatter som ska rensas och inget flugskit som ska skuras bort(ett stort minus när man bor på gård!!) inga utemöbler att torka på, och ingen uteplats att sopa på ;) så då, eller nu, så har jag börjat på en kofta som ska få bli höstens första projekt :D jipiii! Hösten! Du är välkommen!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar