lördag 12 juni 2010

En liten titt på mitt senaste påhitt :)

Först får ni en liten smygtitt på en liten del av Nathalies rum, eller hennes säng rättare sagt, där vi har gjort en liten myshörna. Har hängt upp lite gamla gardiner som sänghimmel, och sen satte jag upp en liten hylla där hon har lite böcker m.m. 


Och det är nämligen där som det står, mitt senaste lilla verk, det är lite svårt att se på den första bilden, så vi får flytta ner till nästa...

Det är ett litet hus i form av en vattenkanna :) Och ni kanske känner igen den lilla dockan, jo jag råkade köpa två till, men den här hade så perfekt hårfärg till det lilla huset. Det blev lite prinsesstårtefärger (vet att det ordet inte finns, men det är ju precis vad det är) tycker väldigt mycket om dem, och det är ju så många som virkar prinsesstårtor, och mycket annat i dessa färger, så nu har jag med följt trenden lite :)
Och tack så jättemycket för tips på hur man gjorde sockerstärkelse Caroline, det blev jättebra!

I bakgrunden ser ni lite annat småpyssel som jag med har gjort mellan allt annat pyssel. Det är mönster från stjernfalls blogg, och Mias bok Lär dig virka roliga amigurumis, förlåt om jag skriver fel, ska kolla upp det sedan.


Nästa docka ska få bo i en jordgubbe hade jag tänkt :) Så det är väl nästa projekt, plus allt annat man börjar på! Håller på med en giraff oxå, som kanska ska bli en liten present till en liten tjej, men det får vi se när den är klar.

Ha en jättefin helg allihop!

8 kommentarer:

 1. Hej syrran!
  Jag hittade en fin låt på youtube här är länken
  http://www.youtube.com/watch?v=FtrwYeQ9DLg&feature=related
  hoppas att det går:D
  bara att kopiera och klistra in där uppe:D

  SvaraRadera
 2. Kul hus! Tänk o få bo så...hade varit kul att ha ett äppelhus tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Åhh vad fint huset blev, helt fantastiskt =) Vad kul att det fungerade med sockerstärkelsen! Din Nathalie är en lyckost! Härlig helg till dig med!!

  SvaraRadera
 4. Oj! Vad fina saker du gör! Hit kommer jag gärna fler gånger =)

  SvaraRadera
 5. Hej. Hittade din sida genom Suadda. Vilka fina saker!! Var har du hittat dockorna? Leksaksaffären eller loppis? De är otroligt söta!

  SvaraRadera
 6. Underbart!!! Jag blir så härligt glad när jag tittar på dina helt fantastiska alster.
  Kreativt, fantasirikt och mycket inspirerande.
  Virka på hej och hå!
  Annika

  SvaraRadera
 7. Jag har köpt dockorna i vår ICAnära butik :)

  SvaraRadera
 8. Urgulligt hus! Jag önskar att jag också hade en liten tös så att jag fick ha såna fina saker hemma.

  SvaraRadera