torsdag 10 februari 2011

Dags att visa vad jag sysslat med senaste tiden!
Och som ni ser så har det blivit en hel del bebisprojekt! De två längst till höger har jag hittat mönster till hos Lion Brand Yarn, mönster till kaninen i mitten har jag hittat någon stans på nätet men minns inte vart ?! Och apan och skallran till vänster har jag sett bilder på någonstans som jag inte heller minns, tycker att det känns lite dumt när man inte kan länka dit man hittat mönstret eller idéen, men jag ville bara visa vad jag pysslat med, så ni inte tror att jag hamnat i gravidkoma, även om det känns så ibland! Tror inte att lillen i magen stannar där ända tills 24 mars, känns som om den vill ut typ NU! Men det bästa är väl om den stannar kvar tiden ut! Men då lär jag nog hamna i gravidkoma sista veckorna!

Håller även på att montera den lilla overallen, pust, det är inte riktigt min grej att montera! Men jag tror att det nog blir bra tillslut :)
Jag lär även få virka en likadan kanin till som på bilden, det var en liten tjej som med en gång blev kär i den! Hon gjorde med en gång en beställning på kläder till den, "den ha kläder mamma, kaninen fryser" sa hon. :)

Sen ska jag nog försöka att lugna mig lite med alla projekt, och plocka igenom lite bebisgrejer i stället! Tror att det blir lite lättare för Nathalie att förstå att bebisen verkligen kommer att komma ut, om hon får hjälpa till att vilka lite bebiskläder och bädda spjälsängen, och sen ska liggvagnen fram (Den skulle ju egentligen behöva en liten virkrenovering, i form av en ny mobil..hmm...kanske får börja virka på nätterna med)

Ikväll är det bara jag och lilltjejen hemma, pappa F ska på innebandy, så vi ska mysa i pyjamasar och ha en liten tjejkväll :)
KRAM

6 kommentarer:

 1. Vad fina dom är =) Jag har också virkat två sådana där apor-dom är riktigt charmiga!!

  SvaraRadera
 2. Mysigt :) Vad fina saker du har virkat (som vanligt!) Tycker den där "pinnen med munkarna på" (haha jag har ingen aning om vad det heter) är superfin!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Dina barbafigurer är helt underbara :) så roligt att jag hittade hit! Är på sökartagen för inspiration för att fortsatta virka!
  Barnet kommer få mycket roligt att leka med!
  Kram Maya

  SvaraRadera
 4. Fina bebisgrejor! Särskilt den längst till höger. Har sett den innan, o den är så cool! Ha en mysig kväll!

  SvaraRadera
 5. Älskart! Jag hittar inte mönstret till den längst till höger. Har du någon exakt länk? Jätte fin blogg med massa fantastiskt handarbete.

  kram!

  SvaraRadera
 6. älskar stapeltornet!! synd att jag inte kan det där med att virka själv...

  SvaraRadera