lördag 12 november 2011

Misslyckad väst och sjuka barn

Ja det var just en glad rubrik! Jag har varit förkyld i snart en vecka, och Nathalie är inne på sin tredje dag. Hon sitter med febriga ögon och ser på film, och jag försöker med allt för att hon skall äta något.. Tror att det går åt rätt håll i alla fall, och nu hoppas jag bara på att Fredrik och Elin klarar sig, Elin har lite hosta men jag hoppas att det räcker så!


Nu över till den misslyckade västen, jag tror att jag stickat alldeles för löst. Den är stickad i garnet Eskimo och jag stickade lite löst med flit, för det gick lite trögt på stickorna, och den var så rolig att sticka! Men när jag äntligen var klar och satte på mig den så hängde den bara ner på sidorna, då blir man ju liiite besviken! Men jag gav den till mamma, hon virkade en liten kant i armhålorna, och den sitter något bättre på henne... Jag skulle ju kunna göra en till då den var så rolig att göra, men med alla andra projekt så känns det inte som att den hinns med just nu!

Här har ni en bild på hur den ska se ut, och den är ju såå fin!

Nu ska jag snart försöka att smyga iväg till affären så fort Fredrik kommer in, ska handla lite till farsdag. Vi ska bjuda våra pappror på mat, håller på att göra rostbiff för första gången :o) vi får väl se vad det blir, men lyckas jag så är det ju väldigt gott m rostbiff och potatissallad... mums!

Håller tummarna att de flesta är friska då, förkylningen härjar hos både mina och Fredriks föräldrar med, så det blir väl en riktig snor och host- fest!

KRAM

1 kommentar:

  1. Synd att du inte ville visa din version. Tror säkert den blev fin!
    Vilken fin västmodell i vilket fall. En sån skulle jag vilja ha! =)

    SvaraRadera