torsdag 1 december 2011

Tidig julklapp!

  

 Äntligen! Jag har fått en tidig julklapp, och det går nästan att se på bilderna vad det är! Äntligen slipper jag leta efter den ljusaste platsen i huset och det går på ett kick att ta bilderna, och jag kan till och med fota efter det att solen har gått ner! Jag har fått en Canon eos 550D, det blev den för att dom har en kampanj just nu, så det är mycket kamera för lite pengar! Jag kan inte gå förbi den utan att ta upp den och ta en bild :o)

Och ja, jag kunde inte hålla mig till julafton! Nu kan jag ju ta bilder under hela advent, på pyntandet, barnen, och lucia t.ex. måste ju få lite fina bilder när Nathalie ska lussa! i fjol blev det bilder med blixt som gjorde så att man inte såg ljusen i luciakronan!

Hoppas ni har det mysigt nu i advent! Det har vi, det är så mysigt att gå runt och piffa lite här och där när man får lite inspiration, dricka lite glögg och äta pepparkakor (Hemgjorda i form av krokodiler och kor) och tända ljus Överallt!

Jag kan tyvärr inte visa mina pågående projekt just nu eftersom att det BARA är julklappar, men efter jul så blir det en hel del istället! Man vet ju aldrig vem som är här inne och tittar!

ADVENTSKRAM!

2 kommentarer:

  1. Åh vad kul! En kamera!:D Precis vad du behövde;) Puss o kram!

    SvaraRadera
  2. Tjoho! Grattis till kameran. Tycker att du gjorde helt rätt i att INTE vänta till julafton!! När jag köpte min för några år sedan så gjorde jag exakt det samma. :) Kramar

    SvaraRadera