söndag 27 februari 2011

Äntligen något nytt att visa upp!

Den lilla overallen har egentligen varit färdig ett ganska bra tag, men nu är den tvättad och upphängd vid spjälsängen i väntan på att få komma till användning :)

Kanske inte så snyggt att ta kort i badrummet, men så här på kvällen är det enda stället med bra belysning..
Längtar tills man får pröva den på den lilla! Håller på att virka en kofta med, men den blir nog inte klar än, gör den i storlek 6mån, så den kommer ändå inte att kunna användas förrän i höst. Den är väldigt enkel, så jag sparar den lite med flit, för det är ett perfekt projekt att ha samtidigt som man har en liten bebis att ta hand om! 
Hoppas ni har haft en bra vecka!

lördag 19 februari 2011

Inga färdiga projekt att visa...


Mycket är klart av bebisprojekten, det är lite tryckknappar som ska i bebisoverallen, och kanin nr två är snart klar... hm.. ja just det, jag har ju råkat göra lite små figurer att hänga i vagnen, men jag vill inte visa något av det förrän det är helt klart :) 
 
 Har tänkt att jag inte ska starta upp för mycket mer projekt nu innan bebisen kommer, men jag måste få hålla på med nål och garn lite hela tiden, så det blir väl något projekt ändå, men jag vill ändå bara vara i bebisbubblan ett tag då jag vet att det går ju så himla fort! 

Visar upp en liten bild på vår fina snögubbe som jag och Nathalie gjorde tidigare i vinter när det var så mycket snö :) Visst är den fin! Fick lite skäll för att jag hade lyft så tunga snöklot när jag inte borde, men det hade inte blivit lika bra med en liten!

Ha nu en bra lördakväll! Vi ska äta pizza :) Mums!

KRAMISAR

torsdag 10 februari 2011

Dags att visa vad jag sysslat med senaste tiden!




Och som ni ser så har det blivit en hel del bebisprojekt! De två längst till höger har jag hittat mönster till hos Lion Brand Yarn, mönster till kaninen i mitten har jag hittat någon stans på nätet men minns inte vart ?! Och apan och skallran till vänster har jag sett bilder på någonstans som jag inte heller minns, tycker att det känns lite dumt när man inte kan länka dit man hittat mönstret eller idéen, men jag ville bara visa vad jag pysslat med, så ni inte tror att jag hamnat i gravidkoma, även om det känns så ibland! Tror inte att lillen i magen stannar där ända tills 24 mars, känns som om den vill ut typ NU! Men det bästa är väl om den stannar kvar tiden ut! Men då lär jag nog hamna i gravidkoma sista veckorna!

Håller även på att montera den lilla overallen, pust, det är inte riktigt min grej att montera! Men jag tror att det nog blir bra tillslut :)
Jag lär även få virka en likadan kanin till som på bilden, det var en liten tjej som med en gång blev kär i den! Hon gjorde med en gång en beställning på kläder till den, "den ha kläder mamma, kaninen fryser" sa hon. :)

Sen ska jag nog försöka att lugna mig lite med alla projekt, och plocka igenom lite bebisgrejer i stället! Tror att det blir lite lättare för Nathalie att förstå att bebisen verkligen kommer att komma ut, om hon får hjälpa till att vilka lite bebiskläder och bädda spjälsängen, och sen ska liggvagnen fram (Den skulle ju egentligen behöva en liten virkrenovering, i form av en ny mobil..hmm...kanske får börja virka på nätterna med)

Ikväll är det bara jag och lilltjejen hemma, pappa F ska på innebandy, så vi ska mysa i pyjamasar och ha en liten tjejkväll :)
KRAM

tisdag 1 februari 2011

Katt


En liten virkad katt efter crochetras mönster, beställd av dottern, hon är nu fullt medveten om att det kanske blir små figurer som man kan leka med när mamma sitter med virknålen i handen! Och när jag hittade det här mönstret så fick hon välja färger (men hon valde egentligen bara lila och rosa, så jag la till vitt, tyckte att det blev lite fint men någon neutral färg med) Så det var bara och börja virka så att virknålen nästan brann, för den skulle ju bli klar helst samma kväll. Men på morgonen efter så satt den i alla fall på nattduksbordet!

Här kommer även lite fler bilder på lite kattmys i soffan :)
Och på de här bilderna kan ni se vilket otroligt tålamod den här katten har! Han har blivit nerbäddad med filt och allt, och får både kramar och pussar som ibland nästan liknar mer strypgrepp, men han ligger bara och spinner. Han kommer oftast självmant och lägger sig vid Nathalie, så jag tror att han gillar när hon ordnar med honom!