onsdag 7 mars 2012

Virkad katt-nyckelring

Har virkat en liten nyckelring till en på stickcaféet, hon gjorde så superfina vantar som passade mig  som handsken (eh, jättekul?!) så jag fick köpa dom av henne :D Ska ta en bild på dom så ni får se, dom är röda med broderade ringar på, jättefina, och eftersom att jag annars inte har så mycket klara färger så lyser dom verkligen upp!

Hon som fick nyckelringen berättade gången innan att hennes katter går och drar sticknålarna ur hennes stickningar, så det är hennes katt som jag har virkat :)

Nu ska jag försöka få till en nyckelring till, den här gången blir det Nasse :) det var en annan på stickcaféet som oxå ville ha en :) Så nu får virknålen sätta fart, håller ju på med ett annat projekt med som ska säljas nu i vår-sommar som tar lite tid.

(Är lite seg i dag, fick migrän igår kväll när jag var på stickcaféet (ja av alla kvällar så blev den en tisdag kväll!) och inget hjälpte som vanligt, så det var allt från att jag inte kunde se, till att halva kroppen domnade till att jag inte kunde prata, så ännu känner jag mig inte riktigt hundra! Usch, inge kul! 

KRAM

2 kommentarer:

 1. Tack för dina fina ord hos mig, jag blev sååå glad:)
  Du gör väldigt fina smycken. Gör du på beställning?
  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Lina!! Katten är helt underbar!
  Kram Anita

  SvaraRadera