söndag 25 mars 2012

Söndag


Så var det söndag igen, idag ska jag nog bara gå runt och småfixa lite, baka lite och kanske virka liite. För i morgon blir det städning hela dagen, och på tisdag ska det bakas tårtbottnar och pyntas fint i salen, för på onsdag blir det stort kalas för lilltjejen som fyller ett :)

KRAMAR

söndag 18 mars 2012

Ännu mera vårkänslor!




Ja lite pyssel har jag faktiskt hunnit med ute i dag, trots det tråkiga vädret! Hann att slänga ner lite blommor och jord i några krukor medan Elin sov :) Faktiskt så blev det två till som inte kom med på bild! Så nu har det blivit lite vårigt i trädgården så nu får solen oxå gärna komma på besök :)

Nu är det dags för söndagsfika! :)

måndag 12 mars 2012

Får inte igång datorn!!!

Min dator vill inte starta, och nu är jag livrädd att alla bilder har försvunnit!!! Har ALLA i datorn, och jag vet att man ej skall ha det men det har ju aldrig blivit av att jag har fixat det!! :( Vågar inte tänka på att kanske ALLA bilder på barnen är borta, de enda jag har kvar är väl dom som finns här på bloggen!

Hu!!! Så snälla hjälp mig att hålla tummarna!!!

torsdag 8 mars 2012

Ett litet lamm

Det är den här som är projektet som eventuellt ska säljas i sommar:) Hade tänkt att göra både vita och gråa lamm, har bara lite problem med ögonen då de grå lammen får svarta huvuden, och då är det ju lite svårt att brodera så som jag har gjort ovan, om man vill att det ska synas något...

Men jag har testat att skicka efter säkerhetsögon(har aldrig använt det förut) så vi får väl se när dom kommer:)

Nu när jag sitter här så kom jag ju på att jag skulle ta kort på vantarna som jag fått, och mina andra projekt! hmmm... tycker att jag springer runt med kameran minst en gång om dan, men det är tydligen annat som fastnar på bilderna i stället:)

Hoppas ni har en härlig torsdag, det har jag då jag hela tiden tror att det är fredag!
KRAMEN

onsdag 7 mars 2012

Virkad katt-nyckelring

Har virkat en liten nyckelring till en på stickcaféet, hon gjorde så superfina vantar som passade mig  som handsken (eh, jättekul?!) så jag fick köpa dom av henne :D Ska ta en bild på dom så ni får se, dom är röda med broderade ringar på, jättefina, och eftersom att jag annars inte har så mycket klara färger så lyser dom verkligen upp!

Hon som fick nyckelringen berättade gången innan att hennes katter går och drar sticknålarna ur hennes stickningar, så det är hennes katt som jag har virkat :)

Nu ska jag försöka få till en nyckelring till, den här gången blir det Nasse :) det var en annan på stickcaféet som oxå ville ha en :) Så nu får virknålen sätta fart, håller ju på med ett annat projekt med som ska säljas nu i vår-sommar som tar lite tid.

(Är lite seg i dag, fick migrän igår kväll när jag var på stickcaféet (ja av alla kvällar så blev den en tisdag kväll!) och inget hjälpte som vanligt, så det var allt från att jag inte kunde se, till att halva kroppen domnade till att jag inte kunde prata, så ännu känner jag mig inte riktigt hundra! Usch, inge kul! 

KRAM

måndag 5 mars 2012

Ensam-kväll, lite stickat och lite smycken

Sitter här i min ensamhet, barnen sover och mannen är och tränar innebandy...
Tycker egentligen att det är ganska så skönt att få vara helt ensam ibland :) Tror att man behöver det lite då och då...

Visar vad jag gjorde till min kära mamma i födelsedagspresent, hon fick ett par stickade handledsvärmare och ett halsband med tillhörande armband. 

Nej nu får sticknålarna sätta fart, det är som vanligt ett antal projekt som ligger och väntar!

KRAM

Här är vårkänslorna på topp!






Jag älskar vintern, när det är fullt med snö, och när det blir mörkt på eftermiddagen så att man kan tända ljus över allt. Men nu har t.o.m. jag fått otroligt mycket vårkänslor, vill bara ut och stoppa händerna i jorden, men det är ju kanske lite tidigt! Har pysslat med lite annat trädgårdspyssel i stället och försöker få lite ordning så att man har det färdigt :)

Så hejdå vintern och välkommen vår!

(Visar lite kort som togs innan snön försvann, årets snögubbe gjordes av Nathalie och pappa, vi andra låg inne och var förkylda så vi fick se den genom fönstret)
Vår-KRAM!

söndag 4 mars 2012

Halsband till fina Emz :)

Det här halsbandet är gjort till samma kompis som fick armbandet som jag visade här för ett tag sen, tänkte att de skulle passa ihop, så det blev ett långt läderband med en berlock med text.


Jag tycker ännu att det är lite svårt att få till bokstäverna, men på samma gång så ska det väl synas att det är handgjort, och det är väl lite av charmen att allt inte är så rakt och perfekt :)

Och om du läser detta kära Emz så börjar vi bli fikasugna här, och Nathalie (hon brukar säga: Hon är min kompis med mamma!) vill nog gärna att du kryper in under trappen(vi har en liten lekhörna där) eller sätter dig på en ministol (vet inte vilket du tycker är bäst :)) så att hon får ha dig lite för sig själv, ja jag får väl hålla till i köket :)

Tycker ni att det är för lite virkat här just nu så får ni hålla ögonen öppna, både lite virkat och lite stickat kommer snart att dyka upp :) Måste bara få allt att fastna på bild som vanligt:)

KRAMELIKRAM

fredag 2 mars 2012

Sälsafari:)

På nyår var vi ute och såg på sälar, vi var vid mina föräldrar som bor vid havet och firade, så på dagen packades picknickkorgen och de varmaste kläderna togs på.



Vi hade så otroligt tur med vädret! Fick tyvärr ingen närmare bild på någon säl, men det var fullt av dom runt båten :)

Jag och min finaste!

Min kusin

Det var svårt att hålla sig vaken!

Min söta mamma


Och finaste pappa