fredag 1 februari 2013

Buse!


Den här lilla tjejen befinner sig nog i den busigaste åldern just nu, på bilden har hon öppnat ett helt margarinpaket och har gnagat i sig ena hörnet! Hon testar det mesta nu, men mest farmor, hon har nog aldrig sett henne arg så hon springer och flyttar stolar, drar lite i bordduken, hoppar i soffan, allt för att se vilket tålamod stackars farmor har. Och om farmor inte gör som hon vill så går hon till farfar ( han säger aldrig nej till henne ) och tittar sedan nöjt på farmor. Det värsta är ju att man sällan kan hålla sig för skratt! För hon har ju den där glimten i ögonen när hon gör sina bus, men ibland får man bita ihop och markera ordentligt! Men lite bus måste dom ju få göra :)

Nej nu ska jag fortsätta röja, håller på att få lite ordning i alla skrymslen och vrår, eller jag försöker! Det är ju inte så kul att det ramlar saker över en när man öppnar en skrubb eller en garderob! Och barnens saker behöver gås igenom! Puh, det är bara att säta fart!

Kram

3 kommentarer:

 1. Vilken liten buse! Ett friskhetstecken om du frågar mig - barn SKA busa.
  Har inte varit så flitig med blogg-tittande på sista tiden... Här händer det grejer. Ser fram mot gemensam stickning i Vrigstad. =)
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Gullunge då :) Verkar dock inte så gott kan man ju tycka :s

  SvaraRadera
 3. Buslisa och växer så det knakar:) saknar er kramar!

  SvaraRadera