fredag 17 december 2010

Vårt senaste tillskott till familjen!

Måste bara visa mina små kattungar, fast dem är ju nästan stora nu, men jag har inte hunnit visa dem förut. Visst är dem fina! Det får gå att garnet plötsligt har blivit avgnagat, och man sitter där med endast en stump kvar mitt i ett arbete, och den svarta ska ligga uppe i ansiktet på en så att det inte går att se vad man gör. Och att sitta vid datorn är ju inte helt enkelt, för det är ju så skönt att ligga mitt på tangentbordet. Ja dem vill vara med en över allt, vad man än gör, det är som om man har fått två barn till!

Och fler ska det bli, alltså barn, :) det syns väl inte direkt på det här kortet, men min mage är allt annat än platt!

Kan bara se mig själv framför mig, hur jag sitter i soffan med en bebis vid bröstet, en katt under hakan, den andra i knät och en tvååring under andra armen. Ja och virkningen den får väl helt enkelt ligga i korgen ett tag! Men det är inte förrän i mars, så jag hinner nog virka några varv till :)

Kram på er! Ha nu en bra 4:e advent! Ska försöka att få in lite inlägg om det som jag har virkat till Nathalies adventskalender, hon har fått ett paket varje söndag med virkade figurer ur "drömmarnas trädgård".

3 kommentarer:

  1. Vilka sötnosar! Det är ljuvligt att ha en spinnande katt intill sig :-) Jag har just nu en sovande katt i knäet! Grattis till tillökningen, så roligt! Bebisen alltså :-)

    SvaraRadera
  2. Ljuvliga! Jag saknar kattunge-tiden. :D

    SvaraRadera