tisdag 23 oktober 2012

Presenterna till garnkompisarna :)


Detta var vad jag gjorde av lite garnrester kvällen innan vi skulle åka mot stickeventet, det blev varsi en nåldyna till de andra i gänget som dom fick på båten :)

Nu var man då hemma igen, och jag är sååå trött... Zzzzz... Så det är lite svårt att komma in i de vanliga rutinerna, och mannen har jobbat så mycket så jag har inte fått ur mig allt som man vill berätta! Men vi har haft en otroligt rolig helg, och vi har skrattat så mycket så att vi borde kunna leva minst tio år extra, för om det är så att Ett skratt förlänger livet, var gör då inte fyra dagar fulla med skratt!?

Det har både shoppats garn, kläder och pyssel till barnen :) och jisses så mycket fint garn jag har nu, behöver inte åka någonstanns på länge känns det som, har så mycket att göra och man är så nöjd efter helgen, så man vill bara sitta hemma och njuta och ta in allt som man fått upleva de senaste dagarna :)

KRAMAR

4 kommentarer:

 1. Tack snälla du för den fina presenten och klädshoppingen! De på jobbet säger att "du måste ha upplevt något jätteroligt" då hela jag strålar. Tack för jätteroliga dagar!
  Kram
  Madde

  SvaraRadera
 2. Lyckades klura fram din fina blogg :-)
  Vilken härlig stickhelg vi hade!
  Hoppas det blir fler tillfällen.
  Ha det gott!
  /Emma

  SvaraRadera
 3. Har Du landat än?! Tack för en härlig resa! /Kram Anita

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har! Här är en till som varit trött, - men glad!Trevligt att träffas!

  SvaraRadera