tisdag 8 oktober 2013

En till bläckfisk och en snuttefant :D


Nu tror jag faktiskt att detta är sista bebisgrejerna, i alla fall för ett tag :) virknålen kommer i alla fall att få vila ett tag för nu känner jag för att sticka! Håller på med en väst och en sjal som vill bli klara :)

Även denna bläckfisk är härmad efter Kungen och Majkis och mönstret till snutten kommer från Brittas Ami.

Försöker att blanda mellan att göra lite nytta och vila lite i dag, för i morgon ska jag och mannen på en tripp till stan, då det blir lite bio och mat :D så då vill jag inte att det ska komma någon migränattack eller några andra krämpor! Sen till helgen blir det lite stickmys två dagar i sträck med mina kära stickkompisar, vilket jag är superduper glad för då jag får stanna hemma från årets stickevent i Habo som är helgen därpå. Men jag känner mer och mer att jag gjort rätt som valt att stanna hemma, för jag hade aldrig pallat! 

Nej nu måste jag fixa lite mat och få lillan i säng, så jag hinner att sätta mig en stund innan jag ska hämta den stora på dagis! 

Kramar

3 kommentarer:

 1. Har du oxå haft migrän under graviditeten?
  Jag har fått ganska täta attacker nu sista månaderna, 2 på samma vecka är inget vidare...

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Ojoj fy då förstår jag att du lider av det!
  Jag har inte fått direkt annorlunda anfall men det räcker nog ändå... Håller med, skönt när någon vet vad man pratar om o att man kan få beklaga sig lite fast man inte är värst....

  Kram!

  SvaraRadera