söndag 3 juni 2012

Furillen

Ganska så stelt inrett, men mycket naturmaterial.

Lite lyxigt när man får tvål och shampo i miniförpackningar

Här kommer man in till badrummet


Lite stickning råkade komma med bland packningen, även om jag inte gjorde ett enda varv så var den ju tvungen att följa med :)

Det var betong överallt, bakom sängen var det bara som en betong vägg, och bakom den fanns skjutdörren in till toaletten som finns på bilden ovan,

Utsikten, lite coolt med den stela inredningen tillsammans med naturen, gillade att det var lite speciell stil så att man kände att man var någon annan stans :)

Vi hade rummet i mittenHäftig husvagn När vi gifte oss så fick vi en övernattning på Furillen i bröllopspresent, vi bodde i ett rum med glasdörrar precis nedanför sängen med en underbar havsutsikt! På kvällen fick vi en underbart god 3rätters middag, fick dock inte någon vidare stor portion av huvudrätten, men vi fick påfyllning så vi blev i mätta ändå :)

Det första vi gjorde när vi kom dit var att krypa ner i sängen och sova ! :)
Så skönt att krypa ner i en nybäddad säng, mitt på dagen, och titta ut över havet och somna i armarna på den underbaraste mannen på denna jord :)
Sedan tog vi en promenad innan middagen, och efter middagen kröp vi ner i sängen igen och tittade på solnedgången. På morgonen åt vi en supergod frukostbuffe och tog ännu en lång promenad innan vi åkte tillbaka söderut. I stan stannade vi för att äta lunch och ta en glass på hamnen innan vi begav oss hem till våra små trollungar :)

Kan verkligen rekomendera detta, är väl säkert dyrt, men det kanske är något att skriva på önskelistan i alla fall !

KRAM


1 kommentar:

  1. Så fint och mysigt ni såg ut att ha det! Det är ni värda. (Ps. Har du sett vad jag lyckades fånga på bild?! Ta en titt på min blogg så får du se! HAHA! Synd bara att jag blev så chockad över vad du gjorde - så jag slutade att fota. Hade annars kunnat bli en bra bildserie!)

    SvaraRadera