måndag 17 januari 2011

Lugn eftermiddag :)

Jag och mina tre små sötnosar sitter och myser i vardagsrummet :) Jag  fick den fina gjutna skålen som ni ser på bilden av min lillasyster i julklapp, och varje eftermiddag så tycker Nathalie att vi ska tända ljusen i den och ta en liten extrafika (gjorde det en eftermiddag förra veckan när jag hade städat, och nu har det på något vis blivit en liten rutin) Först tar vi en ordentlig fika med pappa innan han ska i lagårn, och sen tar vi en liten minifika efter en stund, även jag tycker att det är en ganska bra rutin, det är väl aldrig fel att sitta och mysa i soffan med en extra kopp kaffe, och krama på det sötaste som finns! Men efter en stund så är det full fart med lek igen, och mamma får ta sig upp ur soffan och göra något nyttigt innan det är dags för mat :)
Som ni ser är det ett nytt barbarum på gång, eller egentligen så är det rum nr5, nr4 står på tork, och nr3 håller på att inredas :) 

Ja idag blev det ju inte så nyttigt minifika, när det var någon som upptäckte mammas lakritsskål på bänken, det har blivit mycket lakrits under den här graviditeten, och det har oxå lett till att blivande storasyster har lärt sig vad godis är! Jag var så himla smart och lät henne smaka, för jag trodde ju inte att det var något som hon skulle tycka var gott, men jo... Mmmm... mamma mer... :)
Här har vi de andra två sötnosarna, dom har varit ute nästan hela dagen, så nu ligger dom helt utslagna. Lite jobbigt nu när det börjar bli geggigt ute, och sen kommer dom in och hoppar direkt upp i vita soffan! Jo jag vet att det kanske inte är så praktiskt med en vit soffa när man har småbarn och djur, men det går i alla fall att tvätta hur många gånger som helst, och i värsta fall bleka, medan mörk klädsel blir blekt efter någon tvätt! 

Nej nu ska jag mysa vidare en stund till, och kanske få färdigt barbarum nr5 :)

3 kommentarer:

 1. Ja ger man dem godis vet dom direkt vad det är...
  Kan inte låta bli.. Din svarta katt ser precis ut som mina.. Maja & Elvira är kopior och har samma teckning som din...

  SvaraRadera
 2. Aldrig fel med en extra mys stund!!!

  SvaraRadera
 3. åå så söta kissekatter :)

  SvaraRadera