lördag 15 januari 2011

Välkommen hem till Barbabok!

Ja nu är nästa rum i barbahuset klart! Och det är Barbabok som äntligen kan få flytta in, hon har självklart fått en bokhylla med en massa böcker, och en lampa i taket så att hon kan ligga i sängen och läsa. Har en liten detalj till som ska på plats, men det får ni se senare, man kommer på så mycket efter hand. 


Här ligger hon och läser, och Nathalie har ju bestämt att dom måste ha någonstans att sova, så det blir kudde och täcke till allihop, fast hon tyckte nog egentligen att den här kudden och det här täcket passade bättre till barbalala (hon som är grön) det är nämligen virkat med restgarnerna efter henne :) 
På den lilla bilden nere till vänster kan ni se att i lampan sitter det en liten glödlampa.

Pust... det är lite svårt att få till inlägget i dag! Har en katt uppe under hakan och ett barn som försöker ta sig upp i knät, och den andra katten försökte just lägga sig på tangentbordet!

Ha nu en bra helg!
KRAM

1 kommentar:

 1. Jag bara älskar dina barbarum! Jag tycker mycket om att berätta sagor för barnen på min förskola, använder då dockor och dyl så att det blir lätt för barnen att delta i sagan.
  När jag se dina härliga skapelser så får jag massor av inspiration.

  Det var mycket roligt att höra om din mamma som blev inspirerad till "ping-pongleken" i badkaret, mina katter kan hålla på hur länge som helst. Kul att din mamma vill titta in till mig
  En varm kram till er båda.
  Annika

  SvaraRadera