lördag 22 januari 2011

Så här ser jag ut på kvällarna!

Här sitter jag med mina små katter, ja jag vet att jag ser lite småtrött ut...
Det är inte helt lätt att sticka när Cleo ska sitta uppe under hakan, han försöker alltid att komma så nära som möjligt, och jag vet inte hur det ska gå när gravidmagen är borta, och han inte har någonstans att sätta bakbenen :) 

På bilden håller jag på med ett av bebisprojekten, det är overallen som ni kan se på bilden nedan, men jag gör den ljusblå istället för mörkblå, det hängde ett exempel i affären som var ljusblått och jag tyckte att den var så fin att jag köpte samma garn :) Men bården är samma färg... alla frågar om jag tror att det blir en kille, men det var inte det som fick mig att välja blått, utan jag tycker att det blir lika fint med ljusblått på en tjej som på en kille! Håller nu på med ena armen, och sen är det bara andra armen och luvan kvar, men det är ju lite småfix med att få ihop den med, men jag ska ta och göra det en dag när tålamodet är på topp tror jag  ;)


Har egentligen ett nytt barbarum som nästan är klart, men jag fick upp så bra fart med overallen att det har fått vänta, men jag får se i morgon kanske :)
Det är Barbafin som står på tur!

Mysig lördagskväll!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Vad myyyysigt!! Det tyckte dina katter med tydligen ,hehe sött!!=)

  SvaraRadera
 2. Jösses vad mysigt! Min katt är (tyvärr) inte riktigt så närgången ;)

  SvaraRadera
 3. Vad mysiga ni ser ut =)) Och overallen är jättefin, sunt att du tycker alla färger passar på alla barn-det är så det ska vara! Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig hörna du har.Jag hade nog inte klarat att sticka med katten i famnen, men det ser mysigt ut. Spännande med nästa Barbarum.

  SvaraRadera