söndag 23 maj 2010

En filt kanske?

Hittade ett så härligt garn att virka med! och i mina färger dessutom, ganska så neutrala lite romantiska färger i rosa, blått, grönt och vitt. Det skulle bara så fint med en filt av dem i mitt vardagsrum :) Men för det första så vet jag inte om garnet räcker, det är nämligen slut i affären, och för det andra så tar det nog väääldigt lång tid att bli färdig, men det kan ju vara ett projekt som man kan hålla på med lite mellan alla andra projekt, perfekt sommar- handarbete :) Den kanske är klar innan jag fyller 100år i alla fall! Haha..

Hoppas ni har haft en mysig helg! Det har jag :) Fredrik har varit ledig så vi har mest varit ute, han har byggt en sandlåda till Nathalie, och jag har planterat om pelargoner, och de misslyckade skotten åkte ut i krukor! Och det finns ännu fler kvar, ska plantera om pelargonerna som står i salen i morgon :) så att Nathalie kan få leka i sin nya sandlåda!

Massor med kramar till alla er!

2 kommentarer:

  1. Så fina de är! Det skulle säkert bli en underbart fin filt! Om inte garnet räcker så kan du ju köpa annat garn i liknande nyanser, eller blanda in någon helt annan färg, för det brukar vara fint på arbeten som man gör med mormorsrutor eller blomrutor. Visst är det bra med många projekt?? Så kan man hoppa mellan dem, och alltid göra det man känner för mest!
    Kram Maja/Fiff

    SvaraRadera
  2. Din Barbapapa familj är så fin!!! Speciellt den svarta håriga filuren =)
    Visst är det perfekt att pyssla när man är hemma med barn? Jag har också en dotter som är lite yngre än din, jag kastar mig över garnkorgen så fort hon somnar!! Ha en härlig helg!/Caroline

    SvaraRadera