måndag 10 maj 2010

Skulle behöva lite tips!

Mitt i allt barbapapa-virkande så blir det lite blandat med påhitt, det här är den senaste som blivit klar, eller jag vet inte riktigt, skulle behöva lite tips! Borde jag ge denna lilla råtta ben? har försökt men jag tycker inte att det blir bra, någon som har lite tips på hur man skulle kunna göra??

Annars håller jag just nu på att virka ett hus till teletubbies, har pratat om det förut, beställde garn innan påsk men jag tycks aldrig få hem det, så jag gav upp. Men härom dagen så var jag på rusta, och där har dom ju ganska så billigt garn och jag hittade ett grönt som jag tyckte skulle passa bra, så nu är det snart klart :)
Jag ska försöka mig på att stärka det i kväll så att det kan värka över natten, och i morgon kanske jag kan brodera lite blommor och fixa lite fönster.

Men det är inte det enda som är på gång! Ännu en vit liten kanin väntar på att bli ihop sydd, och har även tänkt att göra en brun kanin, och sen började jag på en skallra i form av barbapapa, och den sista barbapapa-figuren är snart klar för montering. Puh, så man behöver ju inte vara rastlös precis :) Men det är ju såå kul tiihiii...

Jag blir jätteglad om jag kunde få lite hjälp med råttans ben! Tack på förhand :)

Kramar

1 kommentar:

  1. Jag tycker råttan är väldans söt! Eftersom den ligger ner, så tycker inte jag att du behöver några ben. Det hade varit skillnad om du hade gjort en "stående" råtta. Tror bara det kommer att se konstigt ut på denna...bara min tanke! Hoppas du kommer på en bra lösning.

    SvaraRadera