torsdag 6 maj 2010

Födelsedagspresent!

Det blev två små figurer till lilla Amanda som fyller 1år på söndag :)

Ovan så har jag lånat ett mönster på en liten kanin av stjernfalls blogg, klänningen och rosetten virkade jag ur huvudet. Jag har lite svårt att virka efter mönster, för jag vill gärna experimentera och ändra lite hit och dit, så det är inte så ofta som resultatet stämmer med mönstret. Men tusen tack Viktoria!

Nedan så ska det föreställa en liten chiuahua (eh, har inte en susning om hur man stavar!) Den blev inte riktigt lik en ...ehh hund... precis. Min sambo trodde att det var ett lamm, inte för att jag tycker att det var särskilt likt det heller, men den få duga i alla fall. Jag har sett ett liknande mönster för ett tag sen, men jag minns inte vart, men om det är någon som vet så hör gärna av er! Fick virka denna lilla "vad det nu är" av en bild som jag hade i huvudet.Fast egentligen passade det väl mig lite bättre, efter som att det inte riktigt är min grej att virka efter mönster!


Jag hoppas att Amanda kommer att uppskatta sina nya vänner!

Kram på alla er där ute!

3 kommentarer:

 1. Ååhh vad söta, kan du lära mej kaninen eller chihuaua... vad det nu stavas:D

  Krrrammm

  SvaraRadera
 2. Ja, det var kul, det är ju samma mönster. Du har också gjort en rosett ser jag! Det är tur o roligt att de ändå inte blir likadana i slutändan! Jag tycker det är snyggt med de vita kaninerna, det får nog bli det nästa gång...

  SvaraRadera
 3. Vilka fina saker du gör! Gillar verkligen din Barbapappa-familj! Lägger till dig i min blogglista. Välkommen in till mig också!

  SvaraRadera