onsdag 19 maj 2010

Jag har fått en Award!

Jag är förstås jättelycklig över detta, bl.a. efter som att det är min första, och det är ju så kul att andra uppskattar det man gör!

Om jag har förstått det rätt så ska jag nu berätta sju saker om mig själv, och sedan ge den vidare till sju andra bloggare, så jag börjar väl med att berätta lite om mig själv...

1. Som ni förstås redan har märkt, så älskar jag att skapa, och ägnar större delen av min tid till just det, och det kan väl vara lite allt möjligt. Just nu blir det mycket virkande, men jag brukar även måla, skriva, sticka och inreda m.m.

2. Jag ska gifta mig i sommar med den underbaraste som finns på denna jord, har precis fått hem bröllopsklänningen Jiihiii :)

3. Den största inspirationskällan för mig är min dotter, hon ger mig så otroligt mycket, genom att bara titta på henne gör så att jag måste fortsätta skapa.

4. Vi bor på en bondgård, som ligger på södra Gotland. Det är supermysigt, och jag gör så gott jag kan för att vara en riktig bondhustru :) Där passar ju mina handarbeten in ganska så bra haha :)

5. Min stora dröm är att göra barnböcker!

6. Min familj är superviktig för mig, mamma är min bästis, och jag hoppas att vi en dag kommer att ha vår lilla butik med handarbeten, inredning, pyssel och en liten kaffehörna :) eller något liknande, man får väl alltid drömma i alla fall!

7. Jag fyller 23 i juni, och var bara 21 när jag fick min dotter, men jag trivs sååå bra med att vara en ung mamma, tänk vad jag hinner sen när barnen är stora ;)

Och nu till vilka som jag tänker ge awarden vidare till...

Julias lilla hörna- Min söta lillasyster, hon fotograferar mycket, älskar musik, och just nu kan man nog läsa mycket om hennes två söta kaniner som hon just har fått :)

Fröken Elsas virkblogg- Denna blogg är helt underbar! Hennes möss är så söta, jag skulle vilja allihop!


Fiffel och tråd- En mysig blogg med mycket inspiration.


Super cute design- Hon virkar så söta små figurer!


Idas kreativa- Är så otroligt duktig på att virka torgvantar!

Stjernfalls blogg- Denna blogg är jättefin! Jag har virkat flera kaniner efter hennes mönster :)

Ulliga gulliga saker- Kolla in denna blogg! Hon är så otroligt duktig på både virkning och tovning m.m.

Jag hoppas jag har gjort på rätt sätt, har ju inte fått någon award förut, så jag är lite nybörjare på detta :)
Ha nu en mysig kväll! Kramar!

2 kommentarer:

  1. Tack så mycket! Det värmer! Att du får inspiration hos mig betyder jättemycket. Det är stort för mig, jag blir riktigt stolt! Ha en bra dag.

    SvaraRadera
  2. Åh va gulligt att du ger mig en award, tack! :) Hoppas du har en trevlig helg!

    SvaraRadera