torsdag 27 maj 2010

Barbapapa- tillverkning

Kan inte sluta virka barbapapa :) Nu har jag gjort 4 kroppar färdiga till nästa familj, det är barbapapa, barbastark, barbazoo och barbaflink. Ska sy armar och brodera ansikten så snart jag får tid, och sen hoppas jag att dom ska få ett nytt hem någonstans :)

Jag har även gjort färdigt teletubbies hus, har bara inte tagit kort på det än. Och sen har jag börjat sticka på lite dockkläder som jag tänkte att Nathalie skulle få till sin docka när hon fyller år.

Annars så är tillverkningen av inbjudningskort i full gång, måste skicka dom i nästa vecka, ska försöka att få en bild på det och även på save-the-date korten, så att ni får en liten smygtitt på vårt tema vi kommer att ha på bröllopet. Fick även Nathalies näbb-klänning i går, hon tyckte att det var så roligt att snurra runt och dansa i den, hon har nog aldrig haft en så fin klänning på sig förut :)

Och i morgon bär det av till stan, då vi ska in och titta på vad Fredrik ska ha på sig, man har huvudet fullt av alla vackra klänningar som finns, så jag glömmer nästan bort att även han ska ha något på sig! Hihi :)

Kram kram

3 kommentarer:

 1. Jag blir bara helt kär i din låda! Fasiken vad snygg! Älskar rosor och blommor :-). Var har du hittat den? Eller är den egentillverkad? Kul att du är så flitig med barbapappa, det ska nog inte bli så svårt att hitta ett hem till dem. Älskade barbapappa när jag var liten! Kram maja

  SvaraRadera
 2. Kul, det ser fint ut! :)

  SvaraRadera
 3. hej! vilka underbara barbapappa-figurer.... jag har själv precis börjat virka och kan inte sluta trots att fingrarna värker =) Undrar om du delar med dig av dina mönster?
  Hälsningar /Maria Nilsson
  (mia_nilzzon@yahoo.se)

  SvaraRadera